Over Klusvrouw Gemeente Renkum

Klusvrouw Gemeente Renkum (voorheen Klusvrouw Nijmegen) is het eigen klus- en timmerbedrijf van Coosje Idhuna Kuipers.
Ik werk met zorg en aandacht, zet graag de puntjes op de i. En niet geheel onbelangrijk: ik werk zonder bouwradio.
Ook wordt de werkplek elke dag weer netjes en opgeruimd achter gelaten (stoffer en blik gaan mee).

Ik werk bij voorkeur met natuurlijke materialen, zo gebruik ik isolatie op basis van vlas, hennep of houtvezel. Ook werk ik liever met een natuurlijke afwerking op de wanden zoals leemstuc, bamboe of hout. Beter voor het milieu en voor u zelf.

Ik ben in te huren voor divers klus- en timmerwerk op maat, zoals:
* Kleine verbouwingen zoals:
Het bouwen van wanden, inclusief isoleren
(ik werk bij voorkeur met ecologisch verantwoord materiaal)
* Een keuken bouwen
(enkel massief hout; dus géén MDF of spaanplaat met plastic afwerklaag)
* Een bergruimte onder het dakbeschot of een kastenwand
* Het (op maat maken en) plaatsen van een blokhut of kapschuur
* Het (op maat maken en) plaatsen van een overkapping, losstaand of tegen de gevel
* Een meubelstuk
(enkel massief hout; dus géén MDF of spaanplaat met plastic afwerklaag)
* Een tuinkast op maat of container ombouw